Pages

Thursday, 1 March 2012

mr M.O.m.0.k

rajin..rajin.... rajinnya aku... tgk jam *owh baru kul 8.. biasanya punya susah nak bgun pg.. pas subuh trus rebah balik.. tup2.. bgun da pukul 10..bangun pagi tgk tepi tgk bawah.. owh.. tgl ktorg je kat umah.. mcm xpercaya NOR da balik ranau.. bgun pg2 tgk luar ala wei.. xda org nak teman mkn.. yg pentg xda org nk buat breakfast.. tgk la btapa bgantungnya aku pada ko wahai NORLIZA MAHADIN.. :P malas nak masuk dapur.. siapkan asgment jap den selamat da submit.. tgk fb jap, amik mood godek cikit blog someONE.. TGk blog mber2 yg lain.. warh bg iktibar tuk trus mengUPDATE blog...

jap2.. tgk ckit tittle kat atas (MR. MOMOK) dgn bangganya ulang 1x lg MY MOMOK (jia ko ado??) hahaha.. erm tarik nafas pjg2.. nak cter pasal dia mmg menakutkan aku, meremangkan bulu2..hahhaha bluerk :p napa2 tetiba naik hormon gedikx aka gatal ni... hahha

ok b serius.. mlm td aku mimpi dia lg... kali ni aku mimpi dia curang kat aku.. biasanya kalu aku mimpi msti ada sesuatu yg dia da buat.. erm.. mlm sbelum ni aku mimpi dia tgglkn aku.. punya la sediyh... bgun2 mata bengkak.. sbnrnya bhari2 aku da pikir pndapat kwn aku , video wardina ari tu.. amat2 terkesan d hati aku.. smpai satu masa ak mcm nak give up.. dia mmg jahat, nakal (tp dgn aku mmg dia baik) mstila kalu x, mmg da kena sekeh2.. dia ego (sejibik mcm aku) dia mmg keras kepala (sgt2 la) dia mmg bkn ciri2 Prince idaman ak (tp aku syg dia) dia mmg  xhandsome (tp bg aku dia sweettt) hahah tipu jer ni.. in short dia bkn yg aku idam2 kan... education pon biasa2 jer, xkaya n plg pngt ada sesuatu yg susah tuk aku terima tp aku cuba utk terima (msh dlm proses) aku tau hubungan ni suatu hari nanti akan ada yg mnghalang.. tp aku xpernah bhenti bharap semuanya akan baik2 jer.. * dgn rendahnya hati... apa pun yg da terjadi aku ikhlaskan sgl syg yg aku terima dan aku tlh salurkan kpd c dia aka momok.. insyaallah... tp aku xpernah mnghalang takdir dan halangan yg mgkn akn tjd.. so let d time yg tentukan.. kdg2 sakit hati ku xda siapa yg dpt ukur btapa dalamnya.. aku memilih tuk DIAM n terus diam.. tp smpai saat ni.. really aku btol plukan kwn tuk support ak.. thanxx 2 nor n jia yg jd PERUNDING MOTIVASI aku..:)

to momok... (dia xkan baca pon ni)
    - telah ak ikhlaskan hati aku memilh ko (so jgn sia2 kan)
    - jgn cpt mngalah dgn hidup ni... wlau pahit, walau sakit..( tuhan syg, tuhan uji,tuhan cinta, tuhan ambik)  DIA telah pilih u utk di uji, so amik peluang ni tuk buktikan walau apa pon u boleh bgun dgn ada nya dia...  (fighthing momok!!!!)
     - jika aku bukan pompuan utk mu, redha la.... tp.. pastinya aku la kwn yg slalu ada tuk ko..:)

   >>> thank u 4 always sticking wit me!!!
>>>>> if u need me, u can always count on me :)

v.i.message **** berubah tuk Dia bkn tuk aku***

rvss mssg : rya

**** jgn mnyesal dgn takdir yg ada.. jgn sedih... dlm diam (kau kuat sgt dear)
**** jgn.. jgn... dan jgn.... jgn jd org lain, jgn tipu diri.. jgn marah2 slalu :P

                                                                hantu vs pocong


       ni la prince idaman aku... sgt2 la tidak SAMA ...:p kesiannnn....

     posing da sama :)


  pen off..... wit luv rya <3

5 comments:

Aku si penulis blog ini said...

waduh..sweetnya..klu momok mu baca, mnangis..lentok pastinya!!

heart2h3art said...

aku mau dia nages bguling2... mcm dia menari tu... baru mantap... :P

Ms. Z said...

Klu dia baca ni..sure pakai tisu 1 kotak. nway aq like dobol2 bila ko tulis 'ikhlaskan sayang yg ko terima n salurkan' owesome bebeh

heart2h3art said...

kalu dia baca la... tp mmg xbaca la kot..hhuhuhuhu ak mmg OWSEM... :P

Anonymous said...

Tetiba rindu nk baca..oo