Pages

Tuesday, 6 March 2012

alahai... gugirl.... ^.~

halooohaa..
since aku ni gugirl, so aku nak cter ckit apa yg kaum2 gugirl ni nak kalu kami.... kami ini merajuk... ececceehhh :P  so boboy2 sekalian take note k....

wahai lelaki........
 **wanita mmg suka merajuk = so wat???? da tau merajuk pujuk la.. da kata bcinta guna la ayat2 power nk pujuk.. bknnya nk mgedik ok... tp kalu korg bt salah xkan la ktorg nk diam jer... time nak ngurat ble plk pujuk bhari2, sampai cair.. da dpt xreti plk nak pujuk.. erm..  lelaki...

** wahai lelaki, wanita ni xda la keras sgt.. kalu marah pon akhirnya kami akn mngalah jgk.. so tmbhkan la effort ckit.. say SOORY bknnya susah pon.. ni x.. diam jer.. kami marah, korg plk yg buang tebiat mdiamkan diri.sapa yg marah sapa ni???

**tarikh-tarikh penting = susah sgt ke nak ingt.. kami bknnya nak suh korg ingt tarikh 1st time jumpa, 1st time dating, itu ini.... tp xkanlah BIRTHDAY gf pon xingat.. tu mmg xguna jd bf =.=

**wanita ni suka bkawan xkesalah ngn sapa pun..lelaki ke pompuan tp jgn risau ktorg xkan curang.. sbbnya kami mmg SETIA.. :P

**sesetengah wanita ingin kelihatan sgt perfect d mata lelakinya..ingin kelihatan cantik, makan pun sopan santun, bjalan pun teratur kalu d hadapan lelaki yg di minatinya.. so, lelaki jgn pandang meluat thadap wanita2 spt ini.. spatutnya anda berbangga coz wanita ini sgup bbuat apa sj tuk u ols..:P 

**byk lg sbenarnya,.. tp aku xlarat nk pikir.. huhuhu so paham2 la.. xpon google la sndiri :P


** wanita ni terlalu kompleks, tp kalu kena pd tempatnya.. wanita sgt mudah utk di dampingi... so in short kpd kaum2 adam.. jga wanita kamu.. dgn sebaik2nya.. n tu gugurl2 ni lg tuk kita.. even aku xsuka lagu ni, tp lirik dia ok la... so enjoy.... 




** wahai lelaki ingatlah jika kau mbuat wanita mu menangis, ada soseorang yg cuba utk mengubati hati wanita mu..  beware!!

p/s tuk rya : 
>> antara pilihan dan penentuan.,
     antara tadbir dan takdir,
     antara kesempurnaan dan pencarian,
     semuanya menagih kepada sikap berhati-hati,
     jangan terlalu cepat, hingga tersadung,
     jangan terlalu perlahan sehingga terlambat ...

   - pahrol m j-

dia.... 

>> cinta xperlu ego,
>> maaf xperlu paksa,
>> so up to u... tp jgn smpai time da terhantuk, waktu tu xda lg tuk ko.. 

sgt2 terluka ngn ego ko ..


sgt2 xda mood sbenarnya nk update blog.. so sdikit tunggang langgang..sekadar mengISIkan entry je.. :P 


maassalama....