Pages

Thursday, 8 March 2012

Tuhan jagakan dia =.=

hari ni g kelas dgn muka sebal... tgk jam da lewat.. so, terpaksa la pecut.. hari ni, aku pilih tmpt duduk yg plg jauh dan terperuk..hahah plg belakang.. duduk sorg2... ari ni mata bengkak so ada la beberapa org yg tegur.. sumpah aku xmenangis pon semalam.. kering da airmata...ok stop d cn.

******************************************
da lama rasanya xbuat kerja gila... hari ni, pas kelas jak.. rasa nak merempit plk.. so aku tahan la sorg kwn ni, nak tmpang naik motor.. den aku pas kunci ngn sorg mber suh tolong park kreta aku.. dgn xkai helmetnya aku pon merempit.. warh tenang sgt2.. pas tu ktorg g lepaks d ODEC ala tmpt bdk ums lepak kat tepi pantai.. mmg tenang sgt2.. gila lama xlepak kt cn.. dulu time tggl hostel ni la tmpt lepak aku kalu tension.. =.=

************************************************

pas puas g lepak2.. aku g kk plaza plak.. malas mau balik rumah awal.. dlm keadaan skang ni aku xmau pikir apa2 lg pasal dia.. so ak memBZ kan diri seBZ-BZ nya.. so xla ingt sgt kat dia.. sumpah... aku penat da fikir semua tu... sempat la jgk aku shoping baju & skirt.. dlm2 blur2 shoping ttp shoping.. hehhehe i like...:P

***********************************************

hari nie, dlm kul 9 kejap td.. aku chat ngn adik aku.. ak dpt satu berita yg bt aku btol2 down.. nak menjerit, menangis, meraung.. semua ada.. pitam aku jdnya.. >>> kemarin my mom g hospital, xdapat tidur sebab sesak nafas. den, my adik terjumpa result kesihatan my mom.. ** jantung ada masalah ** YA ALLAH , rasa mcm gelap dunia aku.. blom abis lg dugaan yg dtg.. aku xtau mau buat apa.. mcm nak trus balik tawau jgk malam ni..sumpah.. Ya Allah, tolong.. tolong ...tolong jaga org yang amat aku sayangi ini.. jgn amik dia jika belom masanya... xsanggup..xsanggup....rasanya T_T .. byk benda lg yg aku blom tunjukkan.. yg aku mau buktikan mau balas balik... ya ... byk benda...

*********************************************
** 4 d person that i luv most.... MARIAM BT MADE... trima kasih yg tidak terhingga kerana melahirkan anakmu ini..
** trima kasih byk2 mnjadikan aku insan yg tau harga diri..
**trima kasih byk2 air susu yg tlh mengalir dalam bdn ni..
**trima kasih byk2 atas kasih syg yg xternilai harganya..
**terima kasih kerana mnjadi ibu yg plg baik dlm hidup ni..

TERIMA KASIH mak.....

Ya Allah..
jaga dia, sihatkan dia, dampingi dia........... amin



kau memberikanku hidup
kau memberikanku kasih sayang
tulusnya cintamu,
putihnya kasihmu
takkan pernah terbalaskan

hangat dalam dekapanmu
memberikan aku kedamaian
eratnya pelukmu,
nikmatnya belaimu
takkan pernah terlupakan

oh ibu terima kasih
untuk kasih sayang yang tak pernah usai
tulus cintamu takkan mampu
untuk terbalaskan

oh ibu semoga tuhan
memberikan kedamaian dalam hidupmu
putih kasihmu kan abadi
dalam hidupku

ooohh putih kasihmu kan abadi
dalam hidupku


thanx mom ..
luv u :)

3 comments:

Aku si penulis blog ini said...

smoga mak mu cpat smbuh..

inimiela said...

bykkan sabar ria..doa spya mak ko sehat mcm biasa..ko ada ramai kwn cni sapot ko slalu ^^

CahayaPermata said...

Semoga mama ria cepat sembuh n sentiasa di lindungi oleh Allah S.W.T.. Aminn..