Pages

Wednesday, 29 February 2012

dtg dan pergi.. tu je la ko tau..:p


kawan dtg dan pergi... hari pertama bgitu indah smpai xhingat dunia.. hari kedua, ketiga berhari-hari.. sorg2 pulang tggl aku sendiri.. sedihnya.. time ni, mata aku xdpt tido.. ntah.. maybe sedih kot esok tggl bedua je dlm rumah.. xda org nak kejotkan bgun subuh.. xda org nak kejutkan breakfast... xda kawan nak teman makan smbil borak2... xda kwn nak gosip2.. xda kwn nak cter psal momok... borinknya hari2 ku... erm... diz is my special entry 4 my kwn2 d luar sana.. really aku amat rindukan korang semua... mis u so bad... (jia suka la tu :P) 
norliza... xsangka ni la kwn aku dr kecik2 time skola rendah dulu.. n alhamdulillah da besar pon masih ble jmpa n mcm dulu.. da nak dekat 2bulan dia jd peneman aku, tukang masak aku, kwn bgosip aku.. n jia.. kwn yg selalu bt aku tension dgn soalan cepu cemas... fuh... rindu dgn u punya mngada2 :P time aku bt entry ni.. yes norliza ko da tidur dgn lenanya da.. aku plk masih segar melayan mata yg segar bugar....(yakin jer ko baca blog aku :P) aku tau pas ni msti aku rindu sgt ngn ko.. mcm yg slalu aku ckp kat cn aku xda kwn mcm korg .. msti korg xpecaya kan.. hehehhe aku pon mcm tipu jer ni :p 

aku sj nak letak pix yg da lama xlama sgt la.. gmbar time aku ngn buddy2 aku g holiday sama2......warh best.. u gave me a lot of memory dat i cant throw! really......  



apa pun msti la tnjuk tuan punya blog dulu... snap..snap... 

jia pandai x aku romantik da skang???  zu moga cepat sembuh (kwn aku ngah sakit time ni) 


kami..kami.. kamilah.... (sorry pix xsenonoh)

ya... really mis u... mcm xcontact lg..hahhah

dia.... N.O.R aka LIZA.... (my chef) da pencen da start esok... 

rita anak husni.... 

adik comel..hahhahahah :P jan jeles!!!!

p/s : nor jgn lupa aku time mkn :)

warh apa la hari2 aku akan dtg..hehheh 
*pas ni aku akan bz ngn asgment yg berguni-guni
*praktikal.. ya coming soon... ^^
*part time as a teacher @ tusyen center.. poning den... (aku akan kaut sberapa byk ilmu n xperience) 
*tido + makan + luv hahahha 

k la nyte2 semua... gonna mish u... momok mana xreply2 msg ni ^^ huh.....

off.......... wit luv... rya 

2 comments:

Aku si penulis blog ini said...

so sweet.....

heart2h3art said...

sapa bdk yg kai selendang turqoise ka??