Pages

Wednesday, 22 June 2011

sImPanG m3nGaYAu

22 TAHUN yg nak nk hampir ke 23tahun ni, barulah aku tau kenapa org cakap sabah sangat lah cantik.. kaya dgn pulau-pulau yg cantik..landskap yg menarik dan SUMANDAK-SUMANDAK yang putih melepak.. SUBHANALLAH sugguh indah ciptaanMu.... ari tue, 1 we3k before final exam ktorang ada program g simpang MENGAYAU anjuran Jakmas kg E.. 1st agak malas jgk la nak ikut.. tp sampai sana.. fuh... Masyaallah..... mmg cantik giler.. tp 1 jer sangat la PANAS bahang nya... dlm gmbar ni semua cover cun jer.. dlm hati aduii gila panas weyh..cair makeup aku.. apa pun just nak share betapa cantiknya la bumi SABAH nie.. Ni baru cikit. t akan d upload lg la oleh tuan empunya blog.. INSYALLAH... sapa yg belom pergi lg.. pergilah.. lagi2 yg giler nak amik gambar.. cn la tempatnya.... GOTCHA!


1 comment:

Ms. Z said...

ini mau d pg ni...