Pages

Monday, 27 June 2011

hari ini, esok, dan semalam

da lama sebenarnya kau simpan rasiah nie.. tp hari nie aku rasa, kalu aku xdpt nak share ngn org yg plg rapat ngn aku apa salahnya aku share ngn my blog rite?? huhuhu.. btw.. time skola dulu aku ada kwn yg agak rapat .. mmg ble d katakan triple trouble..hahhah.. d mana aku, d situ ada dia...even, da abis skola ktorg still rapat.. aku xkisah la mcm mana perangai dia jahat ke baik ke, cantik ke buruk ke.. coz aku tau dialah sahabat dunia akhirat aku.. aku pgang kata2 tue, even aku dgr byk crita pasal dia.. dia nak couple ngn ex-bf aku.. fine... aku xkisah..xkan sbb laki aku nak gaduh ngn best friend aku... sampailah aku tpaksa bsubahat dgn dia menutup keburukannhya.. y???????? coz kau la sahabat ku.... itu dulu............................... ari tue, aku tlg dia kerja d opis bpk aku.. 1stly, semuanya ok.. tp apa yg aku tdk berkenan ngn prangai dia.. suka cakap besar dan tipu semua org.. fine... ko kan kwn aku...so semua yg ko buat adalah betol..................... itu dulu..... skarang...erm... di jadikan cerita dia fitnah aku dpn kerani bpk aku, dia ckp semua pasal aku..xpa ko kan kawan aku... tp jgn sesekali ko burukkan family aku.. tau la akibatnya... bukan aku yg start dulu k.. ko yg start dulu.. " bapak aku ada bela pompuan" subhanallah..kalu la betol ok fine tunjukkan aku.. aku ni yg lurus bendul percaya, tiap malam aku menangis.. dia crita pasal mak aku.. Ya Allah..xtahan aku d buatnya..kalau la betol xpa, kalu xbetol bukan kah aku da berdosa ngn parents yg melahirkan aku.... ASTAGFIRULLAH AL AZIM......dan sampai ari ni aku xpernah dgr kata maaf dari dia.. yg ada " still marah ngn aku???" sumpah aku xda ckp mcm tu.. aku crita pasal org lain HJ KAMARUDDIN bkn amiruddin... bodohkan aku nak percaya?? atau buta ka aku tidak percaya dgn dia??? dia kan SAHABAT mu riya..... pernah 1 ari aku mimpi kan dia dtg merayu minta maaf, dan aku bertekad untuk maafkan dia..sapa la aku untuk terus menghukum... tp....... kau bt aku lg keras dr kelikir.. cerita ngn kawan2 aku..bukanka itu mengaibkan kedua2 pihak..aku dan KAU... cukupla sampai d cn.. tiadak ada kaitan ko ngn aku.. pergilah..aku maafkan ko..tp jgn pernah minta untk jd mcm dulu......kerana kau sahabat ku.. yg pernah mengguris aku... thanxx sahabaat.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Ms. Z said...

jgn dendam,cuma cukup la bg peluang utk org mcm tu.

heart2h3art said...

insyaallah... let da time blow it...