Pages

Friday, 24 June 2011

DeAr H3aRT,

deAr HeArt ,,


Hari demi hari, aku rasa makin muak mhadap text dr Mr R (bkn huruf sebenar) ahakz.., bosan.... tiap hari sayang, cinta la.. muak.. buat apa apa semua tu kalau hati kata tidak.. mcm nak mempermainkan.. ingt aku ni bodoh.. bukanlah sikit pon xda sayang kat dia.. tapi.... aku rasa mcm di permainkan jer.. bukan aku xpernah dgr dr kwn2 aku dia byk kawan ngn pompuan lain..even HANYA kwan.. orh! LELAKI.. ble percaya ka.. kalu da 1 album gambar dia dkt handphone pompuan tu.. Xkan kwn lg kot... dia cakap aku lain..dia syg aku.. dan even dia akan tggu aku.. tp dia bserah kpd takdir.. bukanlah aku langsung xpercaya.. tp aku bukan nak mcm tu.. mcm xda kesungguhan langsung.. sumpah.. kdg2 even mulut dan kerongkong aku kata tdk.. tp napa smpai skang aku still reply msg dia.. da byk kali aku cuba xnak contact lagi..tp semakin aku jauh, makin dekat plk dia.. erm.. semalam aku tnya dia " do u realy love me??".. and he said.. yes.. and he ask me back... erm.. aku tgglkan soalan itu tanpa jwpn.. bknnya nak jual mahal.. tp aku still ragu2 dgn dia.. erm biarlah mcm ni kot... lg baik...


ok.. lets stop here.. sbb ada benda yg lg penting aku nak kongsikan...


BeST 2 DaY!!!!!


hari nie, besday member aku.. ZULISA.. YG KE 23.. hehehe tua da... dan aku akan mengikut jejak dia bln 9 ni..rasa mcm da tua sgt.. the point is... da lama jgk kami bkwn erk.. dr sekolah rendah lg.. dan syukur ALHAMDULILLAH masi d panjangkan jodoh kami tuk still bkwn.. even kdg2 biasala tguris hati.. & bisanya aku la yg byk mgguris hati dia kot.. byk yg aku kagumi dgn dia.. bukan nak bodek erk.. yela dia ni dulunya pendiam aku pon xtau mcm mana aku ble bkwn ngn dIa sdgkan aku ni mulut agak melepas..heheh sabar jer dia kot.. apa yg aku suka bkwn ngn dia even dia pendiam tp still dia ble masuk ngn kwn2 yg seangkatan dgn ku..heheh.. apa pon d kesempatan ini.. aku ucapkan, selamat hari jadi.. semoga apa yg di hajatkan mjd realiti..aku sentiasa mdoakan kejayaan mu.. really... thanx 4 being my CINGGUYA! thanxx buddy!!!! moga persahabatan kita kekal tuk selamanya!!!! AMINNNN............


ni la dia orangnya,,,,,


hepi BESDAY ZU!!!!

5 comments:

Ms. Z said...

tengggggggg Q so much dear.wah terharu nama aq ada sebut dlm blog ko ni..i terharu la..^_^ tq so much again

Ms. Z said...

tengggggggg Q so much dear.wah terharu nama aq ada sebut dlm blog ko ni..i terharu la..^_^ tq so much again

heart2h3art said...

wcome dear.....

Ms. Z said...

just let him know that u need to c his effort his determination.

heart2h3art said...

hahahha dia xkan tau..coz dia mana nak amik tahu..