Pages

Sunday, 13 May 2012

assalamualaikum......

final year, final semester... final tuk segala-galanya..opss.. blum lg.. last move tuk mengakhiri saat mngambil degree... sugguh aku xmampu tggu lama lg ^____^ v xsabar tgk org lain yg da konvo.. dan dia pon da konvo..:P tgk kwn2 lain yg tggh menunggu kerja x kurang yg da kerja.. sgguh aku KEJELESAN di sini... 
tp.. aku stressssss..... smpai skang aku xdapat confirmation tmpt praktikal aku.. kwn2 yg lain semua da dpt.. adeii berdouble2 streessss aku.. list nama da kuar.. dgn harapan nama aku ada... last2.. adeii... KEPADA STUDENT YG NAMA XTERSENARAI SILA TGGU SEHINGGA NEXT WEEK... oh my... punya la hampa, kecewa..hati berkecai..kalah time putus cinta ari tu :P apa pun masih mengharap sehingga hari ni.. bukan xnak cari tmpat lain.. kena ikut procedure.. da kena reject baru ble buat plan B.. ntahla apa motif admin bt cam tu...=( 

xcukup streesss ngn tmpat praktikal.. otak aku da tepu tuk mngarang lebih byk asgment.. tolongla doraemon buatkan aku asgment... sugguh aku penat...T_T..semakin dekat dgn penghujung smakin sempit plak tahap kawalan stressss aku ni... walaupun stress bgini hidup harus d teruskan..yupp..harus da WAJIB d teruskana.. come on la riya.. bukan ko je yg stress ramai lg yg terlebih stress dr ko.. 1tabiat yg susah tuk aku kawal kalu stress aku suka marah2 ..... suka moody2.... suka touching..... ermm... its suite me well.... kesian dia.. slalu kena marah, kena tengking... sabar je la erk.. :p da2 merapu la plk.....

sbnrnya bkn nak crita ttg level kestresssan ak pun..... d kesempatan nie.. aku nak wish selamat panjang umur, murah rezeki, kesihatan yang baik..... bahagia dunia dan akhirat dan sentiasa dibawah lindungannya kpd insan yg paling..paling..dan paling aku sayangi MARIAM BTE MADE,... thanxx mom besarkan anakmu yg comel ini :P, shgga la mjadikan aku insan yg berguna (erk??? insyaallah) ... thanxxxx a lot bg aku cinta sayang kasih dan semua yg mak beri.. n trima kasih bg duit tiap bulan and of coz...my dad thanxxxx duitnya..:P  

mak.. selamat hari ibu..moga sentiasa dirahmati.. amin.. luv u so much.... T_T rindu dtg lg... urm..


n kpd kwn2 yg konvo ----> aku nak wish TAHNIAH..... moga korg dpt kerja cepat2.. kumpul duit byk2 ble blanja aku :p

## apa pun aku berbesar hati nak wish selamat hari ibu kepada semua ibu-ibu my mak, kakak, makcik, kazen2, my bestfriend, bakal ibu-ibu, bakal mertua (ahakzxxx coming soon), & semua ibu-ibu d luar sana.. selamat hari jururawat, selamat hari buruh (terlambat da) selamat hari guru tuk ckgu2 aku yg tak penat2 mngajar anak murid mu yg lembap ini.. kpd bakal2 ckgu dan semua yg mmgang jwtn sbgai ckgu.. selamat berkonvo dan tahniah yg da berkonvo..dan selamat hari-hari kpd semua..warh bykknya selamat.. apa pun luv u olss......

rya-----<@

bukti kecomelan anak ibu tersayang..:P silakan muntah hahahah 

p/s sila abaikan jari jarian... 

4 comments:

Ms. Z said...

kurang sopan jari itu

heart2h3art said...

hhhahah xpasan ba.. tiada kena mngena d antr hati n prasaan :P

ZieL said...

ui..dak pun ko jalan2 p blog ku..ahaha..

ZieL said...

ui..dak pun ko jalan2 p blog ku..ahaha..